maanantai 15. elokuuta 2016

Tädit kyläilemässä

Kuten edeltävässä postauksessa tuli sanottua, oli meillä melkein parisen viikkoa kolmen koiran edustus anopin koirien ollessa meillä hoidossa. Siinä olikin Mennille ihmeteltävää! Toki koirat oli nähneet aiemmin, mutta ei ne koskaan olleet viettäneet edes vuorokautta yhdessä. Siiri 11v on aika omanarvonsatunteva, niin jännitti miten se suhtautuu Mennin touhotukseen. Alla olevissa kuvissa päällimmäisenä Siiri lempipaikallaan ja alemmassa Nuppu.Koirien välillä kaikki meni kyllä erittäin hyvin, itseasiassa paljon paremmin kun osattiin kuvitellakaan! Nuppu 9v, joka ei ole leikkinyt toisten koirien kanssa sitten pentuaikojen löysi yhteisen sävelen Mennin kanssa ja niillä oli kunnon painit ja riehut päivästä toiseen. Oli ihan huikeeta nähdä, miten kotioloissa yleensä lähinnä sohvalla viihtyvä koira löysi ihan uutta energiaa ja touhotti päivästä toiseen. Siiri tyytyi katselemaan sohvalta ja Mennikin kunnioitti aika hyvin Siirin omaa tilaa.

Olihan tuon vajaa pariviikkosen aikana toki ongelmiakin. Tuo tätiosasto ei ole tottunut nukkumaan erillään muusta porukasta, mutta meidän oli pakko pitää makkarin koiraportti kiinni öisin, koska yksikin käppänä on ihan tarpeeksi 120cm sänkyyn, puhumattakaan kolmesta. Vanhat rouvat kyllä ilmaisi öisin selkeästi, ettei järjestely miellytä. Lisäksi olkkarissa sijaitseva Myrtin päämaja jakoi koirien mielipiteet: Nuppu heilutti häntää ja itki ilosta Myrttia katsellessaan, kun taas ekaa kertaa Myrtin kanssa tekemisissä oleva Siiri kummasteli ja haukkui sitä.Nupulla ja Siirillä on kesälook, ajelin ne tuossa kuukauden päivät takaperin. Haaveilen oppivani joku päivä trimmaamaan itse Menniä ja nuo toimii hyvinä koekaniineina koneajelun saloihin opettelussa. Paljon on kyllä vielä opittavaa, mutta joka kerta aina paremmin.

Kotiinsa koirat palasivat perjantaina. Kyllä oli tädeillä ilo ylimmillään taas omistajansa nähdessään! Loppuun vielä video Mennin ja Nupun touhuista. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti