sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Long time no see

Hyvällä jalalla lähti tämä bloggaaminen, viiden kuukauden luova tauko heti alkuun on ihan ok, heh. Ei vaan, ihan rehellisesti koulu huolehti syksyllä siitä, että aikaa ei jäänyt mihinkään muuhun kuin siihen. Tai se mikä jäi piti käyttää ihan muilla tavoin. Kun vihdoin puurtaminen vaihtui 10 viikon harjoitteluun, ei enää liiemmin huvittanut tietokonetta availla. Nyt meillä on kevään ohjelmassa pelkkää opparin vääntöä ja yksi lyhyt harjoittelu, joten ajatus kirjoittelusta tuntuu taas mukavalta.

Tässä ajassa on kyllä ehtinyt tapahtua vaikka ja mitä. Sain lokakuussa päähänpiston pistää tulevan
harkkapaikan vaihtoon ja lähteä suorittamaan harjoittelu lappiin mummolaan. Tämän seurauksena me startattiin Mennin kanssa marraskuun alussa Sallaan ja kotiin tultiin vasta uudeksi vuodeksi. Oli kyllä ikimuistoinen reissu ja sieltä on ihan älytön määrä kerrottavaa, joten en edes yritä tiivistää tähän mitään vaan suon tälle reissulle suosiolla oman postauksen.

Tällä hetkellä meidän arki rullailee melko normaalisti, paitsi että ollaan nyt vietetty Mennin kanssa aika paljon aikaa mun vanhempien luona. Koulu alkaa kunnolla vasta keskiviikkona ja Esa on pitkällä työmatkalla, joten me ollaan nautiskeltu ajasta landella.

Tiistaina käyn heittämässä Mennin kasvattajalle siistintään, koska sain marraskuussa jälleen päähänpiston ja ilmoitin Mennin käppänäerkkariin Turkuun ja se onkin jo yhtäkkiä edessä ensi sunnuntaina. Me käytiin viikko sitten mätsärissä Lempäälässä katsomassa mitä meidän tarvis treenata ja no, tuloksena oli yksinkertaisesti että kaikkea. Kun on viimeksi tehty mitään näyttelyihin liittyvää
elokuussa niin ei se kai ole ihme jos tuolla asiat vähän unohtuu. Mutta ei se mitään, pääasia että koiralla oli kuitekin kivaa. :D Oon aika kauhuissani taas tuosta handlaamisesta, mutta kun ollaan nyt parina päivänä tässä treenailtu näyttelypuuhia niin kyllähän meillä on taas kovasti kehitystä tapahtunut.

Keskiviikkona on myös edessä uutta ja jännää, kun meillä alkaa rallytokon alkeiskurssi. Aiemmin meidän harrastusmahdollisuuksia on rajoittanut autohommat, mutta nyt ei ole siitä ongelmaa joten siitä innostuneena menin meidät ilmoittamaan. En tiedä onko Mennistä edes tuohon hommaan, mutta ainakin me mennään pitään hauskaa. Toinen vaihtoehto oli agilitykurssi, mutta ajattelin että valkataan tuo rallytoko kun sitä on helpompi reenailla kotonakin ja se on pienemmän budjetin hommaa. Tiedä toki vaikka joskus agilitykurssillekin eksyttäisiin.

Menni täytti lokakuussa vuoden ja tämän postauksen kuvat on silloin otettu. Mulla on vähän teknisiä ongelmia kuvien kanssa, mutta laitoin kuvat.fi palvelun kokeiluun ja kokeilen laittaa kuvat sen kautta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti