maanantai 23. tammikuuta 2017

Treffailua

Olisi tietysti luontevaa postailla eilisen näyttelyistä, mutta kaveri nappaili eilen pari kuvaa ja odottelen saavani ne ennen näyttelypostausta. Tänään oon pitänyt opparin suhteen "etätyöpäivää" ja käytiin valosalla lenkkeilemässä niin että oli kamerakin messissä. Menni itki jo autossa ilosta Babloa odotellessaan, on noi vaan niin järjettömän herttanen kaksikko.

Treffailtiin tosiaan meidän lempparipaikassa eli "lammasmetsässä", Vaarniemi tuo taitaa viralliselta nimeltään olla. Kesäisin siellä on valtavassa aitauksessa lampaita ja jostain syystä Menniä kiehtoo ne ihan älyttömästi. Jopa niin paljon, että kerran se livahti aidan läpi lampaiden aitaukseen. Ei siinä muuten ongelmaa, mutta siinä aidassa on aika pieni silmäkoko ja siinä on yläreunassa jännite. Oli hommaa pujotella se koira samasta kolosta pois mistä se oli mennytkin... No se siitä.

Mennillä oli alkuun kurahaalari päällä kun tuolla oli samaan aikaan märkää ja hirvee viima. Se on kyllä jotain järkyttävän söpöä tuo haalari päällään. Otettiin jossain kohti vaatetukset pois jotta pääsivät kunnolla riehumaan. Mennillä oli taas kova työ pysyä Bablon perässä, reppanan fysiikalla kun se perässä pysyminen on vaan mahdotonta. Vinttikoira vs. mäyräkoira. Menni on kyllä sikäli näppärä, että se on keksinyt ettei sen tarvitse ravata Bablon perässä vaan jos Bablo juoksee ympyrää, Mennin ei tarvitse kun mennä ympyrän halkaisijaa ees taas. :D 

Itse kuvat on vähän mitä on, tuo putki ei varsinaisesti loista tämäntyyppisissä kuvissa.. Fiilis kuitenkin pääasia!Aina on hyvä hetki pusuille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti