torstai 2. helmikuuta 2017

Arkikoira

Tiistaina tultiin taas kotiin ja sitten päivät onkin menneet ahkerasti opparin parissa. Tänään tehtiin taas opparia meidän luona ja voi että miten onnellinen Menni oli taas kun opparikaveri tuli kylään useammaksi tunniksi. Mennin elämässä on valtava määrä ihmisiä, joita se rakastaa. Käveltiin aamulenkki opparikaveria vastaan ja siitä hetkestä lähtien kun Menni häntä heiluen onnesta melkein haljeten juoksi häntä vastaan, ei Menni irrottanut pitkään aikaan katsettaan siitä. Se nukkui taas kaverin sylissä ja sen jälkeen kun se laskettiin maahan, kävi se vähän väliä nätisti etutassulla tökkimässä kaveria jalkaan, että ottaisit sylkkyyn. Se on niin järjettömän herttanen. 

Opparihommien väännön jälkeen alettiin odotteleen Babloa kylään. Oltiin sovittu, että mennään yhdessä käymään tuon meidän lähi-Mustin ja Mirrin avajaisissa. Käytiin muuten viime viikolla vielä uudestaan katselemassa -70% alennuksesta tuotteita ja tehtiinkin hyviä löytöjä! Mulla on ollut ostoslistalla oma shampoo Mennille ja Hellä pesu -70% alennuksella oli erittäin toivottu löytö. Lisäksi bongattiin Rukan sadetakkeja tuolla samaisella alennuksella. Oli kyllä hyvät ostokset ja yhteishintaa alta kahdenkympin!

Ostoslistalta on löytynyt myös aktivointipallo, mä kun en anna Mennille ollenkaan ruokaa kupista. Tänään kaikki lelut oli -20% ja ostin sitten (tällä kertaa olisin oikeesti ostanut jonkun muun värisen kun pinkin, mutta ei ollut muuta. vannon!) aktivointipallon jota olin jo aiemmin hypistellyt, mutta päätin odotella mahdollisia alennuksia. Pistin tuon pesuun ja menee sitten kuivuttuaan huomenna koeajoon. Tilailin tuossa myös Peten koiratarvikkeen alennuksesta ruokaa taas seuraavaksi muutamaksi kuukaudeksi. Tuntuu, että joka puolella on vähän väliä alennuksia ja että normaalihinnalla ostaminen on turhaa. Ruossakin tuli säästöä melkein parikymppiä! 

Tilailin myös (yllättäen) alennuksesta Mennille kevythäkin. On ollut vähän raskasta raahata näyttelyihin metallihäkkiä, niin oon odotellut sopivaa alennusta kangashäkeistä. Nyt sellanen tuli, ja vielä tosi hyväkin alennus (-40%), mutta jostain syystä tilauksesta ei kuulu mitään. Tilasin samalla Myrtille pajutunnelin ja se lähettiinkin osatoimiksella. Pajutunnelin kanssa tuli ilmoitus, että tilaukseen on tulossa jälkitoimituksia. Kai se siis on tulossa vielä.

Lenkin jälkeen tultiin vielä sisälle ja koirat sai riekkua loputkin energiansa leikkiessä. Menni vähän jo väsähtikin, mutta ikiliikkuja-Bablo olisi leikkinyt vaikka loppupäivän. Se kävikin läpi koko Mennin lelulaatikon Mennin nauttiessa Bablon omistajan paijauksista. 


Iltahommana meillä oli vielä rokotusten uusiminen ja kuudelta lähdettiin ajalemaan Pet-Vettiin. Me ollaan alusta lähtien hoidettu kaikki koiran asiat päivystysreissua lukuunottamatta Pet-Vetissä ja tykkään siitä paikasta kovasti. Hinnaltaan se ei ole mitenkään halvimmasta päästä, mutta maksan kyllä mielelläni hyvästä palvelusta. Pet-Vet tekee myös yhteistyötä LähiTapiolan kanssa niin, että jos käynti menee vakuutuksen piikkiin niin kassalla lähetetään käynnin tiedot suoraa LähiTapiolaan ja sieltä tulee sitten korvauspäätös samantien, jolloin korvausta ei tarvitse hakea enää jälkikäteen. Tosi näppärää.

Ilta-aikaan klinikalla oli hiljaista ja Menni hurmasikin kassalla olleen henkilökunnan painelemalla sisään maailmanomistajan elkein. Menni tykkää ihan hirveesti mennä eläinlääkäriin. Sisällä se tervehti heti kaikkia työntekijöitä ja voi että miten se nautti saamastaan huomiosta. Yksi työntekijöistä kertoi hänen perheellään olevan myös pari Pirius-käppänää ja ovat kuulemma myös aivan ihastuttavia tapauksia, vaikka enemmän käppänämäiseen tapaan he ei kuulemma niin vieraista välitä. Siinä suhteessa Menni on kyllä poikkeus, se huomioi jokaisen ihmisen joka huomioi sitä ja välillä vähän muitakin. 

Vaaka keikkui Mennin alla 6,7 ja 6,8 kilon välillä ja pysähtyi 6,8 kiloon. Pikkunen tyttö. Eläinlääkäri teki perustarkastuksen ja ei löytänyt mitään mainittavaa. Niskaan tuikattiin rokotukset ja reipas tyttö ei tätä liiemmin noteerannut. Kotiin päästyä Menni sai eläinkaupasta avajaislahjaksi saadun possunkorvan ja sammahti sen jyrsittyään sohvalle viekkuun. Taas yksi kiva päivä takanapäin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti